Jacuzzi® spabad
Jacuzzi® utespa är så mycket mer. Jacuzzi® spabad är kompletta och allsidiga och det bästa man kan önska sig för sitt välbefinnande.
Dela detta  

Spabad J-500

J500™-serien kombinerar innovativ teknik, det senaste inom design och det legendariska Jacuzzi®-massagesystemet för utomhusbruk, och tar därmed utomhuslyx till en helt ny nivå.

Det allra senaste inom design när det gäller bubbelbad utomhus. Det allra bästa inom spabadsteknik. Denna spabadsserie för utomhusbruk ändrar reglerna för avkoppling och välmående direkt i hemmet på ett helt revolutionerande och lyxigt sätt. Det här spabadets design utnyttjar utrymmet på ett optimalt sätt och styrsystemet är försett med ledbelysta insatser, vilket tillsammans ger en lyxig och skön känsla.

J500™-serien tar utomhuslyx när det gäller spabad till helt nya höjder. Designen är ultramodern tack vare dess utformning, storlek och unika styrsystem med pekskärm. Ett elegant ljusspel ger spabadet en förtrollande känsla och det verka som om det svävar i mörkret. Lyxspabaden i J500™-serien, som är utrustade med en revolutionerande pekskärm, smarttelefon-anslutning och den bästa kombinationen av PowerPro®-jetmunstycken, kombinerar intelligens, effekt och estetik på ett fantastiskt sätt.