Jacuzzi® spabad
Jacuzzi® utespa är så mycket mer. Jacuzzi® spabad är kompletta och allsidiga och det bästa man kan önska sig för sitt välbefinnande.
Dela detta  

Spabad J-300

En Premium-serie som nu blivit ännu bättre

Fantastiska nyheter och uppdateringar i J300-serien. Nu med en modernare och mer funktionell design samt en ny typ av ännu bättre jetstrålar i alla modeller som gör att du lugnt kan luta dig tillbaka och njuta av massagen. En mer unik design tack vare de nya färgkombinationerna och styrpaneler som är enklare att använda tack vare ett nytt slags kontrollsystem.

Det nya massagesystemet med Power Pro®

Det är inte lätt att förbättra något som redan är perfekt. Jacuzzi® har hur som helst lyckats förbättra perfektionen med de nya sittplatserna i badtunnorna i med J300-serien som, tack vare deras position och jetstråleeffekt, kan erbjuda en ännu effektivare massage för ryggen och ländryggen. Utöver att förbättra prestandan, har Jacuzzi® även byggt in fler jetstrålar, framförallt i spabaden med loungestolar. Allt från halsen till axlar, ben och fötter ges en djupmassage tack vare en väl inriktad och roterande jetstråle som får dig att koppla av och må bra.